Portalgatan, Uppsla

Säljare/Produktutvecklare till Bara Mineraler

Tycker du det låter spännande att få arbeta med hållbara och naturliga anläggningsprodukter för urbana miljöer? Då kan rollen som Säljare/Produktutvecklare hos oss vara rätt för dig!

Vi utvecklar, säljer och ger råd kring substrat (jordar) för plantering och renovering av stadsträd, bjälklagsplantering och regnbäddar samt kring produkter som marktegel och prefabricerade tegelprodukter.
I rollen som Säljare/Produktutvecklare kommer att arbeta med försäljning och rådgivning i Västra Götaland. Detta innebär bearbetning av landskapsarkitekter och beställare i förskrivande led samt med anläggningsentreprenörer i utförande led. Du ingår utöver detta i vårt team där vi tillsammans löpande utvecklar nya produkter som efterfrågas av marknaden.

Vad krävs för att lyckas som Säljare/Produktutvecklare hos oss?
Vi söker dig som tidigare har arbetat som säljare eller haft en säljande roll. Vi tror att du har en utbildning från Sveriges Lantbruksuniversitet som tex Landskapsingenjör, Trädgårdsingenjör eller likvärdig kunskap och erfarenhet. Det är meriterande om du har några års erfarenhet från att ha samarbetat med anläggningsbranschen och har erfarenhet av att använda digitala ritningsprogram som exempelvis AutoCad. Som person är du resultatinriktad och har viljan att utvecklas och arbeta mot högt satta mål. Du har förmåga att skapa och upprätthålla långsiktiga relationer med våra förskrivare och kunder. Vi tror även att du:

• Ser dig som en lagspelare med driv och engagemang som vill vara med och utveckla vår försäljning, våra produkter och vårt kunderbjudande.
• Har förmåga att arbeta strukturerat och har sinne för ordning och reda.
• Har B-körkort och god datorvana.
• Är bosatt i Västra Götalandsregionen.

Vad vi erbjuder
• Ett stimulerande och ansvarsfullt arbete i ett företag med lång erfarenhet på marknaden med innovativa anläggningsprodukter för den urbana utemiljön.
• Ett arbete tillsammans i ett innovativt team där vi alla bidrar med våra kunskaper och drivkraft för att utveckla våra produkter och vårt kunderbjudande.
• Ett arbete där du får sälja genom kunskap, utveckla och bygga långsiktiga relationer med arkitekter, entreprenörer och beställare.
• Kontor i ett kontorshotell alternativt kontor i ditt hem.
• Tjänstebil.

Din ansökan
Stämmer detta in på dig? Sök då redan idag, dock senast den 20 maj 2018. Vi ber dig inkludera CV samt personligt brev. Maila till susanna.bondeson@baramineraler.se  Har du frågor om tjänsten kontakta Susanna Bondeson VD, tel. 0704 31 26 68.

Välkommen med din ansökan!