Biokol

fredag, 27 januari 2017

Biokol i kupad hand webVill du ha biokol i ditt substrat fixar vi det! Vi har levererat biokol till flera projekt runt om i Sverige och vi har sett både fördelar och nackdelar. Diskutera gärna med oss innan du bestämmer dig så att du använder det substrat som är bäst anpassat för just ditt projekt! 

Läs mer »

Tegelbänkar med stil

tisdag, 24 januari 2017

stram webLåt oss presentera bänken Stram! Den enkla formen och teglets naturliga färgskala gör att Stram passar in i många olika sammanhang. De beständiga materialen medför att Stram kommer att bestå länge och åldras med stil. 

Läs mer »

Regnbädd i Göteborg

onsdag, 11 januari 2017

shutterstock stuprörPå HSB Living Lab i Göteborg håller PEAB just nu på att anlägga en regnbädd med Hekla Regnbädd för att ta hand om dagvattnet. Hekla Regnbädd både fördröjer och förbrukar regnvattnet eftersom det är designat för att växter ska trivas och frodas i växtbädden.

Läs mer »

Plantera i urnor

onsdag, 04 januari 2017

Hudiksvall urna_2_webHudiksvall urna_4_webPlantera växter i Hekla Lättjord Typ C med ett lager ren pimpsten i botten när du planterar i urnor på stan. Eftersom pimpstenen håller kvar vattnet som en tvättsvamp behöver du då inte vattna dessa urnor lika ofta som om du planterar i traditionella jordar.  

Läs mer »