Pressmeddelande - Skiner solen i Bara?

torsdag, 06 juli 2017

Pressmeddelande - Skiner solen i Bara?
Det tror man i alla fall på Bara Mineraler, företaget som just nu bygger ett ordentligt solkraftverk på sina tak. 1 000 kvadratmeter solceller med en total effekt på 200 kW ska generera närmare 180 000 kWh miljövänlig el om året framöver. För tillfället är detta det största takbaserade solcellsanläggning som EON har byggt i Sverige. Många andra följer efter, så att vara störst kommer nog bara att vara ett rekord Bara Mineraler innehar en kort tid.

lowres 9121bild2lowres 9110bild3bild1

Läs mer »

Fotbollsplaner med hög spelbarhet

tisdag, 04 april 2017

matchbild webFotbollsplaner anlaga med Hekla Green blir extremt tåliga och spelbarheten ökar. Detta eftersom pimpstenen håller kvar vatten i sina porer samtidigt som den effektivt dränerar bort överskottet. Nyanlagda Harlyckan IP i Helsingborg har Hekla Green som underlag och har av flera spelare benämts som bästa planen i Sverige! 

Läs mer »

Växtbäddsuppbyggnad

onsdag, 29 mars 2017

Bara Mineraler_Produktkatalog_2016_FINAL_Page_14För att göra det lättare för er kunder vid planering av växtytor har vi på Bara Mineraler tagit fram en lathund över hur växtbäddar kan byggas upp på ett smart sätt. Dokumentet visar även vikter för växtbäddarna. Klicka här för att se lathunden för växtbäddar.

Läs mer »

Lerkonferens

tisdag, 21 mars 2017

hbsydBara Mineraler kommer att medverka på konferens om lera i modern inomhusmiljö den 12 maj. Intresserad av att gå? Klicka här för mer information!

Läs mer »