Vi söker produktionspersonal

tisdag, 01 augusti 2017

Vi söker dig med maskinvana och erfarenhet av industriell tillverkning för omgående anställning i marknadsledande mineralförädlingsindustri.
Du är van vid att arbeta självständigt efter instruktioner, är händig och har god initiativförmåga, har ett utvecklat kapacitetstänk och är en lagspelare.
Du kommer att ingå i produktionsteamet med våra olika produkter där såväl tegelbalkstillverkning som utlastningar av kundorder ingår.
B-körkort krävs. Du har god fysik, är allmänt händig och har gärna någon maskinvana. Har du erfarenhet av att läsa ritningar och/eller förarbevis för motviktstruck och hjullastare ser vi detta som mycket meriterande, liksom förståelse för enklare engelska i tal.
Bara Mineraler är marknadsledande inom förädling av platålera och pimpsten. Företaget har därtill en omfattande tillverkning av spännarmerade tegelbalkar till dotterbolaget Randers Tegel. Bara Mineraler startade sin verksamhet 1993. Kontor och produktion finns i Bara utanför Malmö. Företaget omsätter ca 50 MSEK och har 20 anställda.

Varaktighet/arbetstid/lön:
Tillsvidareanställning på heltid. Arbetstider måndag-fredag 07:00-15:45. Helgarbete kan förekomma. Tillträde omgående. Lön enligt överenskommelse.

Sista ansökningsdag:
2017-08-19. Löpande urval. Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång, så vänta inte med din ansökan.
Har du frågor om tjänsten, ring Anders Thornberg 040 52 22 36. Ansök genom att skicka cv och personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Skriv ”Produktionspersonal Bara” i mejlets ämnesrad.

 

Dela