Anmäla Marktegelmingel

Slaget marktegel

Marktegelmingel och lunch – Anmäl dig här!

Kom till Makajo Showrooms i centrala Stockholm, Göteborg eller Malmö där vi finns på plats för att prata marktegel med Dig.

Marktegel är ett material som bidrar med stadga och liv, åldras med stil och kommer att älskas av generationer framöver. Kom och lär dig mer om marktegel och få tips på hur detta vackra och hållbara material kan användas i staden, även på trafikerade ytor. Vi kommer diskutera frågor som format och utformning, läggningsmönster, ytstruktur, trafikklasser och hållbarhet och visa exempel från både Sverige och kontinenten som vi hoppas kan inspirera dig som planerar framtidens stad. Dessutom har vi med oss massor av stenar att jämföra, känna på och kanske provlägga i olika mönster.

Hos oss i Bara finns en lång tegeltradition och Bara Mineraler AB arbetar med ett brett sortiment av marktegel från bruk i Danmark, Holland och Tyskland.

Vi bjuder på lunch och finns på plats mellan klockan 11- 14.

Kortare föredrag på 20-30 min kommer hållas kl 11.15 och 12.15. Övrig tid finns vi på plats för diskussion och hjälp vid proverna.

Begränsat antal platser.

Makajo Malmö: tisdag 17 september (sista anmälningsdag 15/9)
Nordenskiöldsgatan 6 (Nära Centralstationen)

Makajo Stockholm: torsdag 19 september (sista anmälningsdag 17/9)
Brännkyrkagatan 82 (T-bana Zinkensdamm)

Makajo Göteborg: torsdag 26 september (sista anmälningsdag 24/9)
Barlastgatan 2 (Amerikahuset)


Malmö 17/9 (ej längre möjligt att boka lunch)Stockholm 19/9Göteborg 26/9Jag kan tyvärr ingen av tiderna eller platserna men vill gärna ha ett besök

Våra marktegelleverantörer: