Webinar om marktegel (Del 1)

19 januari, 2021. Kl 10-10.45

Bara Mineralers webinar om marktegel!
Tisdag 19/1 2021 kl 10-10.45

Tegel är ett material som används alltmer, såväl till fasader som mark. Bara Mineraler erbjuder ett brett sortiment av marktegel och en gedigen kunskap kring dess användning.

I vår fabrik på Bara Tegelbruk strax utanför Malmö producerar vi även tegelmurar i monteringsfärdiga moduler (webinar om detta kommer senare).

Vi kommer under detta webinar inspirera till att använda marktegel och svara på frågorna VARFÖR och VAR man med fördel använder detta fantastiska material. I ett uppföljande webinar blir det sedan fokus på frågan HUR.

Vår ambition är att du kommer ta med dig starka argument för använda marktegel i projekt där du vill skapa en varm och naturligt rustik karaktär med långsiktigt hållbara material.

Denna digitala genomgång av markteglets användningsområden hålls av Jacob Vallkil på Bara Mineraler. Webinaret varar i ca 30min och det kommer att ges möjlighet att ställa frågor via chattfunktionen.

Jacob är Trädgårdsingenjör & Civilingenjör och arbetar med rådgivning inom marktegel och prefabricerade tegelmoduler som bänkar och murar.

Exempel på saker som kommer att tas upp:

  • Vad är marktegel?
  • Hållbarhet och livslängd
  • Var passar marktegel?
  • Inspiration från projekt

ANMÄL DIG GENOM ATT FYLLA I FORMULÄRET NEDAN.