Mur Outline Symbol Vit

Marktegel

För gata, torg och trädgård

Marktegel bidrar med stadga och liv, åldras med stil och kommer att älskas av generationer framöver. Det är väderbeständigt, har låg miljöpåverkan och kräver lite underhåll.

Bara Mineraler erbjuder ett brett sortiment av marktegel från Randers Tegel och Vandersanden. Marktegel skapar karaktär till såväl trädgårdsgångar och terrasser som offentliga gator och torg. Vi säljer direkt till projekt i hela Sverige.

Har du frågor om våra tegelprodukter? Jag och mina kollegor gör vårt bästa för att hjälpa dig rätt med format och färger till ditt projekt. Du kan också boka produktpresentation på ditt kontor eller via digital länk. // Jacob Vallkil, Bara

Prefabricerade trappsteg och marktegel till Geelys innovationscenter i Göteborg. Trappstegen av tegel ramar in de platsgjutna betongtrapporna och fungerar som kontrastmarkeringar.

Läs mer om projektet

Hösten 2019 levererade vi marktegel till Stockholm. På ett nytt torg i Norra Djurgårdsstaden lades svart Malaga, ockragul Corsica och orangeröda Ourense i ett mönster som påminner om en vävd matta. Färger och mönster är valda för att matcha närliggande äldre tegelbyggnader.

Läs mer

För att knyta samman museets gamla pampiga tegelfasad med den nya entrégården valde arkitekten och konstnären att arbeta med marktegel i detaljer och trappor. Markteglet bidrar med tyngd, kontrast och glans i de matta betongytorna.

Läs mer

Roma Antica matchar St Hammars kyrka i Höllviken.

Läs mer

Marktegel Vesuvio på mark och som mur på innergård

Läs mer