Mur Outline Symbol Vit

Marktegel

För gata, torg och trädgård

Marktegel bidrar med stadga och liv, åldras med stil och kommer att älskas av generationer framöver. Det är väderbeständigt, har låg miljöpåverkan och kräver lite underhåll.

Bara Mineraler erbjuder ett brett sortiment av marktegel från Randers Tegel och Vandersanden. Marktegel skapar karaktär till såväl trädgårdsgångar och terrasser som offentliga gator och torg. Vi säljer direkt till projekt i hela Sverige.

Har du frågor om våra tegelprodukter? Jag och mina kollegor gör vårt bästa för att hjälpa dig rätt med format och färger till ditt projekt. Du kan också boka produktpresentation på ditt kontor eller via digital länk. // Jacob Vallkil, Bara

Prefabricerade trappsteg och marktegel till Geelys innovationscenter. Trappstegen av tegel ramar in de platsgjutna betongtrapporna och fungerar som kontrastmarkeringar.

Marktegel RT 63 & Trappblock i tegel -Göteborg

Gult marktegel på renoverade bostadsgårdar.

Marktegel RT 62 - Jönköping

Vid renovering av den centralt belägna Monbijouskolan i Malmö ville man använda rustika och varma material på skolgården för att möta byggnadens gedigna uttryck.

Marktegel Corsica - Malmö

Vid renovering av innergårdarna till Ekbackas äldreboende i Borgholm ville man skapa en varma och trevliga gångar och små torg.

Marktegel Burgos - Borgholm

Den varma gula färgen kopplar gården och lekytorna till den nya skolbyggnaden och gör entrén till skolan storslagen.

Marktegel RT 62 - Torsås

På ett nytt torg i Norra Djurgårdsstaden lades svart, ockragult och orangerött marktegel i ett mönster som påminner om en vävd matta. Färger och mönster är valda för att matcha närliggande äldre tegelbyggnader.

Marktegel Malaga, Corsica, Ourense - Stockholm

För att knyta samman museets gamla pampiga tegelfasad med den nya entrégården valde arkitekten och konstnären att arbeta med marktegel i detaljer och trappor. Markteglet bidrar med tyngd, kontrast och glans i de matta betongytorna.

Marktegel Genova - Halmstad

Fält med svart marktegel ger den stora betongytan ett mer exklusivt uttryck. Då marktegel håller färgen över hela sin långa livslängd kommer detta grafiska mönster bestå.

Marktegel Milano - Halmstad

Matchande markbeläggning vid padelbanor

Marktegel RT 60 - Göteborg

Roma Antica matchar Stora Hammars kyrka i Höllviken.

Marktegel Roma - Höllviken

Marktegel Vesuvio på mark och i mur i Sinnenas trädgård

Marktegel Vesuvio - Malmö

Ockragult slaget marktegel på innergård på Östermalm. Fiskbensmönster ger en levande yta.

Marktegel Corsica - Stockholm