Corsica

Gul med ockraton

Corsica WF85

Slaget marktegel passar i såväl offentlig som privat miljö. Det har en rustik charm som ger en levande yta. Tack vare tjockleken är det mycket hållfast och anpassat för områden med biltrafik och även tyngre fordon. Corsica ger platsen värme och det har ett vackert spel mellan gul, ockra och brungrå. Kombinera med andra färger i den slagna serien för att ge ytan ljuspunkter och en lätthet.

Marktegel har stor tryckhållfasthet, mycket låg vattenupptagning, frostbeständigt och en färg som består.

Denna sten uppfyller de högsta kraven på brotthållfasthet, frostbeständighet och halkmotstånd enligt den europeiska standarden EN1344.

Marktegel ska läggas med en fog på 3-5 mm. Vi rekommenderar att använda makadamflis 2-4 mm, tvättat stenmjöl 0-4 mm utan finfraktion eller en naturlig torr fogsand. Vi avråder från att använda fogmaterial med ogräshämmande tillsatser då sådant kan ge missfärgningar på tegel.

Detta marktegel sätts alltid på kant med tjocklek 85 mm.

SundaHus: Bedömning A - tillhör produktgrupp "Slaget marktegel (serie 1)"

Välj format

Färg:
Gul med ockraton
Typ:
Slagen
Ytstruktur:
Slät
Fasning:
Ej fas
Trafikklass (old):
Lätt (TK G-GC), Medel (TK 0-1), Tung (TK 2-3)
Producent:
Vandersanden
Ytans storlek:
Kontakta oss för leveranstid

Utvalda referenser med Corsica

Båthusparken4 Baramineraler Web

Båthusparken-Stockholm

På ett nytt torg i Norra Djurgårdsstaden lades svart, ockragult och orangerött marktegel i ett mönster som påminner om en vävd matta. Färger och mönster är valda för att matcha närliggande äldre tegelbyggnader.
Bara Mineraler Klosters Kyrka Lowres 3906

Klosters Kyrka-Eskilstuna

Framför den majestätiska Klosters Kyrka ligger ett lite torg. Genom att belägga torgytan med marktegel i färger har man lyckats skapa en varm plats med perfekt matchning till kyrkans fasad.
Lowres Bara Mineraler 0562

Monbijouskolan-Malmö

Vid renovering av den centralt belägna Monbijouskolan i Malmö ville man använda rustika och varma material på skolgården för att möta byggnadens gedigna uttryck.
Lowres 5709

Floragatan-Stockholm

Ockragult slaget marktegel på innergård på Östermalm. Fiskbensmönster ger en levande yta.